WeAreOpen -
Youtube Playlist

Csatlakozás

IRATKOZZ fel a hírlevelünkre!

A Nyitottak Vagyunk kezdeményezéshez és akcióihoz mindazon vállalatok, szervezetek, közösségek csatlakozhatnak, akik egyetértenek a kezdeményezés céljaival és ezt nyilvánosságra is kívánják hozni, továbbá nem kötődnek pártpolitikához. A kezdeményezés elindítói a csatlakozók tevékenységét, magatartását nem ellenőrzik, és a csatlakozottak tevékenységéért, magatartásáért felelősséggel nem tartoznak. Fenntartják ugyanakkor a jogot arra, hogy visszavonják azoktól a részvételi lehetőséget, akik nyíltan a kezdeményezés céljaival ellentétes magatartást tanúsítanak.

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.

 

Ezen a felületen regisztrálva tudsz csatlakozni a Nyitottak vagyunk közösségéhez. A csatlakozási folyamat során kapsz egy automatikus megerősítő emailt a MailChimp rendszeréből, amire rákattintva válik csak aktívvá a jelentkezésed. Ha nem találnád az emailt, keress rá a “MailChimp” szóval. Köszönjük.  —

checkEgyetértek